Enlige mænd

Er du enlig mand, der kunne drømme om at komme lidt ud og møde andre, kunne enlige mænd måske lige være det tilbud du mangler.

Vi mødes ca 1 gang om måneden. Det er ikke tænkt som en sorggruppe, men i princippet taler vi om alt.

Vi mødes altid Kl. 10.00 på Herresstedgård. Og hvornår vi er færdige afhænger af hvad vi har lavet, men vi får altid et måltid mad sammen inden vi går hjem. Som regel er klokken blevet mellem 12.30 og 13.30.

Vi vil ikke bare sidde og kigge på hinanden, så der er altid planlagt et eller andet. Kig på hjemmesiden i kirkens kalender, der vil jeg forsøge at skrive lidt om det kommende møde.

Af ting vi har lavet indtil nu kan bla. nævnes, virksomhedsbesøg på Toftlund Maskinfabrik. Besøg på fjernvarmen, besøg fra lokalhistorisk arkiv. Haderslev lufthavn, Løgumkloster Kirke. Bondegårds besøg. Gram Å regulering. Bunker besøg m.m.

Se i kirkekladet hvornår vi mødes,

Vil du gerne vide mere kontakt Jes Jessen 60180100 eller Christian Iver Petersen 21634269

21 feb. 2018 var enlige mænd nede og prøve Toftlund Golfklubs golfsimulator. Vi havde et par hyggelige timer, hvor Lars Christesen forsøgte at indføre os i golfspillets fantastiske univers.

Vi prøvede at spille i golfsimulatoren, og nogle stykker kom faktisk ret fint efter det.

• Toftlund Arrild Tirslund Pastorat
  • Telefon: 74831443